Tilbage til forsiden

Pakkevejledning

Vi leverer flyttekasser til alle vores kunder, hvis de ønsker det. Vi henter dem også igen, når de er tomme. Du er velkommen til selv afhente dem i firmaet mellem kl 08.00 - 15.00, når du skal bruge kasserne.


Nedpakning

Når du pakker alt dit indbo ned og gør klar til at flyttemændene kommer, er det vigtigt at du pakker alt hvad der kan komme i flyttekasser. Det er nemmere og hurtigere for flyttemændene at flytte, når de ligger i flyttekasser. Desuden det står mere sikkert i bilen, da kasserne kan stables.


Selvom det kun er en dyne, der kan være i flyttekassen, så læg den i, da sorte sække er uhåndterbare. Hvis kassen hurtigt bliver tung, så nøjes med at fylde den halvt op. Dine ting er dermed mere sikre - dette gælder især køkkenet.


Store møbler skal skilles ad, så de er sikre at flytte og kan komme ud af døren.


Hvis du følger ovenstående, vil din flytning bliver meget nemmere.

 

Hvad gør flyttefolkene?

Når flyttemændene kommer, pakker de dine møbler i tæpper, så de er sikret under transporten. Har du hynder fra sofaer eller lignende, så har vi hyndeposer til at ligge dem i, så de ikke bliver beskidte. Husk blot at informere os om, at du ønsker at købe hyndeposer, inden vi kommer ud til dig på selve flyttedagen.


Vi har også uddannede flyttefolk, som kan komme ud og pakke alle dine ting for dig. Her skal du bare ringe og lave en aftale om besigtigelse, så klarer vi resten, og medbringer selv alt hvad der skal bruges.


Ønsker du mere information?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad TransportZone kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at
kontakte TransportZone her.

     

Skal vi ringe dig op?

Navn:
Telefon:
 

Specialtilbud
15% på
snerydning

TransportZone  ·  Flytning, Transport og Kørsel  ·  Grusbakken 5  ·  2820 Gentofte  ·  Telefon: 30 999 666  · E-mail: info@transportzone.dk