Tilbage til forsiden

Bådtransport

Hos TransportZone er bådtransport nemt og sikkert.


Vi råder over rulletrailere og kan derfor tilbyde skånsom og sikker bådtransport af fartøjer op til fire tons til fast timepris, fx transport af mindre motorbåde, transport af speedbåde, transport af joller og transport af kabinebåde i hele Danmark.


Når du ønsker at bestille en bådflytning hos TransportZone, trækker vi gerne din båd op af vandet, og transporterer båden til den nye havn. Du kan også vælge at leje vores trailer, hvis du ønsker at vi stiller båden på traileren i havnen, mens forårsklargøring og istandsættelse af båden står på.


Har du egen trailer?

Hvis du har egen trailer, men ikke har mulighed for selv at transportere din sejlbåd eller motorbåd, trækker vi din bådtrailer med vores egen bil.


Brug for hjælp til forårsklargøring af din båd?

Vores montageafdeling udfører lettere forefaldende arbejde, herunder rengøring af skrog, vinduer og luger, ligesom vi også tilbyder polering og lakering af båden. Kontakt venligst Paul Garst på 30 999 666 og få et tilbud på forårsklargøring af din båd.


Brug for bådtransport af store motorbåde og sejlbåde?

Vi samarbejder med vognmænd, der håndterer bådtransport af store både, der transporteres med specialfremstillet bådehænger med hydrauliske støtter og stativ, der sikrer en skånsom og sikker bådtransport.


Mangler du opbevaring?

TransportZone kan også tilbyde vinteropbevaring af din båd, motorbåd, jetski, vandscooter eller lignende.


Ønsker du mere information?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad TransportZone kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at
kontakte TransportZone her.

 

Bådtransport af Sejlbåd med på anhænger
Bådtransport af Sejlbåd med på anhænger
Bådtransport af motorbåd på anhænger
Bådtransport af speedbåd på anhænger
transport af speedbåd
transport af speedbåd
transport af speedbåd
transport af speedbåd
transport af speedbåd
Anhænger til bådtransport
Anhænger til bådtransport

TransportZone  ·  Flytning, Transport og Kørsel  ·  Grusbakken 5  ·  2820 Gentofte  ·  Telefon: 30 999 666  · E-mail: info@transportzone.dk