Tilbage til forsiden

Studenterkørsel

Vi er allerede i fuld gang med at booke vores lastbiler ind til kørsel med studenter til næste år.
Find vores adresse og telefon nummer under Kontakt.


TransportZone har specialiseret sig i kørsel med studenter i flotte, nye lastbiler, der vækker stor opsigt i landskabet, og som vil gøre dit livs dag til en uforglemmelig oplevelse. Vi har Danmarks flotteste lastbiler til studenterkørsel.

 

Fire flotte køretøjer

TransportZone Studenterkørsel råder i dag over fire utroligt flotte køretøjer, som alle er i perfekt stand. Der forefindes også en lastbil med kørestolslift. Ydermere har vi, i tilfælde af driftsstop, altid en ekstra lastbil og en chauffør på standby, så du er sikret en helt igennem uovertruffen dag.

 

Friske og stabile chauffører

TransportZone Studenterkørsel har en række faste, stabile, erfarne og friske chauffører, som alle er indstillet på at give Jer en uforglemmelig dag med højt humør. Chaufførerne vil bringe Jer sikkert og forsvarligt igennem den store dag og samtlige studenterbiler har et kørselsreglement, som sikrer Jer en tryg køretur, hvor I kan fejre dagen på bedste vis.
TransportZone Studenterkørsel har naturligvis alle forsikringer og tilladelser i orden, og hver enkelt lastbil er synet af bilinspektionen til netop dette formål.

 

Pris og udstyr

Prisen for studenterkørsel i 12 timer er 25.000 kr. excl. moms. Der er lys på ladet, stort musikanlæg, kopholder, skraldespand, puder på bænkene og tæpper til at holde varmen, hvis det bliver køligt. Der er også tag på alle biler, så studenterhuen ikke bliver våd.


Alle studenterbiler ankommer med musikanlæg.


Studenterbilerne er opbygget til persontransport med faste bænke, høje sider og solide trapper. Vi prioriterer studenternes sikkerhed og vore studenterbiler lever mere end op til myndighedernes krav for kørsel med studenter. I skal selv sørge for øvrig udsmykning af bilen. Se evt. billeder for inspiration. Vores flotte lastbiler med friske bøgeblade, balloner, banner og flotte og glade studenter er de flotteste i Danmark.


Ønsker du mere information?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad TransportZone kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at
kontakte TransportZone her.


Billeder af vores lastbiler til studenterkørsel

 

TransportZone  ·  Flytning, Transport og Kørsel  ·  Grusbakken 5  ·  2820 Gentofte  ·  Telefon: 30 999 666  · E-mail: info@transportzone.dk