Tilbage til forsiden

Blomstertransport

Vi tilbyder hurtig og korrekt transport af blomster, planter, palmer og små træer i hele Danmark til en fast timepris (taxameterpris).


Kravene til transport af temperaturfølsomme produkter er stærkt stigende. Vores kølebiler og -trailere er derfor naturligvis udstyret med moderne kølekasser med god isoleringsevne, som holder blomsterne kølige om sommeren, så de ikke springer for tidligt ud, mens blomster og sarte planter om vinteren omvendt transporteres i varmekasser.


Vinteropbevaring

Det er en god idé at bestille en frostfri vinteropbevaring til sarte subtropiske blomster og planter, fx middelhavstræer som oliven og citron, inden den første nattefrost begynder at melde sig.


Vi anbefaler, at man i oktober måned får transporteret sarte blomster, planter og træer på et ”plantehotel” hos en gartner, som tilbyder frostfri vinteropbevaring. Vi kan oplyse, at prisen på 1 m2 opbevaringsplads hos et gartneri inklusiv beskæring ligger på omkring 500 kr.


Vi har siden 1998 beskæftiget os med transport af blomster, planter og små træer, og har transporteret blomster, planter og træer for fx Botanisk Have og Zoologisk Haver i København, Aalborg og Nykøbing Falster.
Desuden transporterer vi dagligt blomster fra Grønttorvet i København til detailhandlen og blomsterbutikker i hele Danmark.


Vi er meget fleksible i forhold til afhentning, men vi anbefaler dog, at du bestiller i god tid i forvejen, så vi kan finde en tid, der passer dig bedst muligt.


OBS! Ved afhentning skal blomster og planter m.m. stå klar på blomsterspande eller paller.


Ønsker du mere information?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad TransportZone kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at
kontakte TransportZone her.

 

TransportZone  ·  Flytning, Transport og Kørsel  ·  Grusbakken 5  ·  2820 Gentofte  ·  Telefon: 30 999 666  · E-mail: info@transportzone.dk