Tilbage til forsiden

Transport af haveaffald

Sommeren er slut og i mange haver rundt omkring ligger der store dynger af haveaffald. Det kan være rester fra køkkenhaven, afklippede grene fra beskæring af buske, beskæring af træer og hækklipning.

 

Er du én af dem, så slip for problemerne let og hurtigt: Kontakt TransportZone.

 

Vi står klar til at hjælpe dig

TransportZone kan stille med både køretøjer og mandskab, så du kan få fjernet haveaffald fra din have. Når vi udfører transport af haveaffald, så sker det ske med præcis den destination, du ønsker. Det betyder, at vi kan transportere det til genbrugspladsen, lige såvel som vi kan transportere det til en aftager, som du har truffet aftale med.

 

Undgå sygdomme og skadedyr

Det er vigtigt ikke at have gammelt haveaffald til at ligge i haven. Ofte kan der gemme sig mikroorganismer og bakterier, som kan ødelægge havens øvrige vækster.

 

Desuden er bunker af haveaffald ofte et godt hjem for skadedyr – inklusive rotter. Gamle frugter og grøntsager er guf for alle de uhumske skadedyr, du gerne vil undgå.

 

Undgå bøder! Brænd ikke dit haveaffald

I mange kommuner er der direkte forbud mod afbrænding af haveaffald. Derfor er de eneste alternativer enten en kompostbunke, som hurtigt bliver overfyldt, eller bortkørsel af haveaffaldet.

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan TransportZone kan hjælpe dig med transport af haveaffald, er du meget velkommen til at kontakte TransportZone.

TransportZone  ·  Flytning, Transport og Kørsel  ·  Grusbakken 5  ·  2820 Gentofte  ·  Telefon: 30 999 666  · E-mail: info@transportzone.dk