Tilbage til forsiden

Flyttetrailer eller flyttebil

Skal du flytte, men mangler bil og/eller trailer?

Vi tilbyder flytning med trailere i hele Danmark til en fast timepris. (taksameterpris)
Dermed slipper du for at bekymre dig, om traileren beskadiges under transporten, og om bil og trailer er lovmæssigt forsikret til kørslen, da vi bærer risikoen under transporten.


Sådan gør du:

Når du får brug for en trailer, ringer du blot til  TransportZone, som leverer traileren.
Derefter pakker du traileren, hvorefter vi henter traileren og kører den til den ønskede adresse.


Vi tilbyder følgende typer af trailere, der opfylder de fleste behov for mindre flytninger af, møbler, haveaffald og skrald.


Hobbytrailer

Vores hobbytrailere har en lastekapacitet på mellem 500-700 kilo, som kan bruges til mindre flytninger eller bortskaffelse af skrald eller haveaffald.


Flyttetrailere

Vores lukkede flyttetrailere har en nyttelast på op til 2500 kilo. Flyttetrailerne kan aflåses, hvis man har brug for at aflåse lasten, ligesom der er standardmonterede støtteben, som sikrer stabil aflæsning og pålæsning. Flyttetrailere har gode køreegenskaber, der sikrer skånsom og sikker transport. Flyttetrailerne rummer mellem 10-13 kubikmeter.


Læs om flytning med autotrailere


Kontakt derfor TransportZone, hvis du ønsker at få transporteret møbler, hvis du i forbindelse med studiestart skal flytte hjemmefra, eller ønsker at få transporteret haveaffald eller skrald i forbindelse med arbejdet i haven. 


Ønsker du mere information?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad TransportZone kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at
kontakte TransportZone her.

TransportZone  ·  Flytning, Transport og Kørsel  ·  Grusbakken 5  ·  2820 Gentofte  ·  Telefon: 30 999 666  · E-mail: info@transportzone.dk